Mit tartalmaz az elemzés?
Az elemzésed segítségével átfogó betekintést nyersz majd az egyedi Human Design Típusodba és a hozzá tartozó Stratégiádba. Megismerheted a tested belső döntéshozó bölcsességét, az Autoritásodat is. A tudatos és tudatalatti éned Profilvonalait is megbeszéljük és ezen kívül megnézem a definiált és a nyitott Energia Központjaidat is, miközben a tested energetikai hálózatát elemzem.  Ezáltal képes leszel megismerni az erősségeidet, a korlátaidat, valamint felfedezheted azokat a területeket, ahol a legjobban ki tudsz teljesedni és sikeres lehetsz.
Kattints az alábbi gombra és foglalj egy időpontot elemzésre!
90 perc, ami rólad szól
Az elemzés egy 90 perces online video beszélgetés, melynek során bevezetlek a Human Design képleted rejtelmeibe és átbeszéljük hogyan tudod a tervezésed szerint élni az életedet. A beszélgetésről lehetőség van felvételt készíteni, ami lehetővé teszi neked, hogy bármikor visszahallgasd majd az anyagot.

Rengeteg olyan visszajelzés érkezett, hogy többször újrahallgattátok a felvételt, mindig valami újabb értékes információt felfedezve. Hiszen ez itt az életed története.Nagy valószínűséggel nem fogsz tudni mindent első hallásra teljes mértékben értelmezni és megemészteni, de nem is ez a cél. Az anyagot újra és újra meghallgathatod majd, míg végül teljesen megérted, hogyan működik a te egyedi designod és megtanulod alkalmazni a Stratégiádat, követve a belső Autoritásodat.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez az információ segít sikeresen navigálni az életben és mélyebben megértve önmagadat és másokat segít egy boldogabb élet kialakításában. Nincs két egyforma ember a világon, és az elemzésed is pontosan ezt tükrözi majd. A te varázslatos egyediségedet, amelyet erre az inkarnációdra magaddal hoztál.
Mielőtt megrendeled az elemzésedet...
​​​​​​Az elemzés elkészítéséhez szükségem lesz a pontos születési dátumodra és helyszínre, valamint a pontos időpontra is, tehát az óra és percre, amikor születtél. Ha nem ismered a  pontos születési időpontodat, de szeretnél elemzést rendelni, akkor kérlek vedd fel velem kapcsolatot az info@humandesign.hu email címen, és megbeszéljük, hogyan tudok segíteni neked a születési időpontod pontosításában.
Ha szeretnél egy olyan eszközt, amely segítségével jobban megértheted önmagadat és a környezetedet, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és rendeld meg az egyedi, személyre szóló Human Design elemzésedet. Fedezd fel a csodálatos egyediségedet és azt hogyan élhetsz egy boldogabb, békésebb és sikeresebb életet. Írj egy üzenetet és kezdjük el a közös utazást a saját eredetiséged felé!

Melinda
Amennyiben kérdésed van a Human Design elemzéssel kapcsolatban, akkor kérlek küldj egy üzenetet az info@humandesign.hu email címre vagy vedd fel velem a kapcsolatot itt:
Küldés
Köszönöm, hogy felvetted velem a kapcsolatot.

Kérlek, olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket mielőtt szolgáltatásunkat igénybe veszed.
Back to Top