Nagyon nagy örömmel jelentjük be nektek, hogy végre megalapítottuk az első magyar nyelvű Human Design iskolát, a Human Design Akadémiát!
Rengetegszer hallottuk már, hogy sokan közületek mennyire érdekesnek találjátok magát a Human Design rendszert, de aztán végül mégis úgy találjátok, hogy túl komplex, túl összetett, hogy igazából túlságosan is bonyolult ez a dolog, és akkor utána inkább nem is foglalkoztok vele.
A Human Design Akadémia éppen ezért született. 
Az Akadémián belül egy olyan fantasztikus csapattal dolgozunk együtt, akiknek egy részét már ismerhetitek a Human Design interjúkból, a többiek pedig egyelőre a háttérből reflektálnak.
Ebben a bejegyzésben most szeretnénk nektek néhány dolgot elmondani arról, hogy mit is jelent ez a lépés, az Akadémia alapítása, hogy mit is nyújthat a számotokra a Human Design Akadémia, és hogy hogyan is tervezzük az akadémia jövőjét.
Sokat gondolkodtunk a többiekkel azon, hogyan is lehetne a lehető legjobb támogatást nyújtani majd az Akadémia diákjainak, mindamellett, hogy a lehető legtöbb ember számára is elérhetővé tegyük a tanfolyamokat, ezért azt találtuk ki, hogy az online video kurzusokat kombináljuk majd elő szemináriumokkal is. Így mindenki a saját tempójában haladhat a tananyaggal, hiszen valljuk be, azért tényleg komplex a rendszer, tehát ezt nem lehet egyik pillanatról a másikra értelmezni, megemészteni, ehhez bizony tényleg idő kell. Valakinek több, valakinek kevesebb, de ugye mindenképpen idő és energia befektetés lesz, hogy ha úgy döntesz, hogy szeretnéd elsajátítani a Human Design rendszerét.
Tehát az online video tanfolyamok lehetővé teszik nektek, hogy a saját tempótokban haladjatok a tananyaggal, és a videókat így bármikor újranézhetitek, magát a felvételt pedig akár fel is gyorsíthatjátok vagy le is lassíthatjátok majd a video lejátszójában igény szerint. Tehát így tenyleg mindenki a saját maga tempójában tud majd haladni a tananyaggal és elsajátítani ezt a fantasztikus önismereti rendszert.
Ez tehát az online  oldala az Akadémiának, és emellett természetesen szerettünk volna folyamatos támogatást is nyújtani nektek, az Akadémia diákjainak, mert bármennyire is szuper jók ezek az előre felvett videos tananyagok, hiszen így tényleg bárki bárhol a földön és bármikor tanulhatja a rendszert magyar nyelven, azonban mégis elvész egy picit a közös tanulásnak a varázsa, azok az előnyök, amelyek azzal járnának, hogy ott van veled élőben az oktató, és válaszolni tud a kérdéseidre.
Tehát szerettünk volna elérhetőek maradni a számotokra.
Na és éppen ezért találtuk ki a Szemináriumokat. A szemináriumok azok olyan közös workshopok, közös gyakorló órák lesznek majd, amelyek csak és kizárólag az Akadémia diákjainak a számára lesznek elérhetőek.
A Szemináriumokon részletesebben foglalkozunk a rendszer gyakorlati alkalmazásával, és lehetőségetek nyílik személyes konzultációkra is. Ilyenkor együtt gyakorolhattok, mélyíthetitek a tudásotokat, és bármilyen kérdést feltehettek az oktatónak a tanfolyammal kapcsolatban. Ezáltal nemcsak az online tanfolyamok kényelmét, de az élő oktatás interaktivitását is élvezhetitek majd.​​​​​​​

Tehát ha te is beiratkozol a Human Design Akadémiára, akkor ezzel egyben lehetőséged is nyílik majd részt venni ezeken a közös gyakorló órákon is, a Szemináriumokon, amelyeket egyébként nemcsak az online térben, de offline, tehát a fizikai térben is szervezünk majd nektek az Akadémia oktatóival. Tehát végre személyesen is tudunk majd találkozni.
Azoknak pedig, akik szeretnének komolyabban foglalkozni a rendszerrel a későbbiekben, lehetőségük nyílik majd vizsgát is tenni az akadémia oktatói előtt, és akik sikeres vizsgát tesznek, azoknak természetesen oklevelet is adunk majd.
Tehát most az első lépés az volt, hogy elérhetővé tettük a számotokra a Human Deign Akadémia online platformját, egyfajta virtuális tantermet, ahova bejelentkezhettek, beléphettek, és ott ezen belül jelenleg eléritek a Human Design Alaptanfolyamot és megtekinthetitek a tanfolyamhoz tartozó videó leckéket.
Most jelenleg tehát az Alaptanfolyam az, ami elérhető az Akadémia virtuális tantermében. És közben kidolgozás alatt áll a Hexagram struktúra és a Profilvonalak témájú tanfolyam is, ami már egy haladóbb szint lesz, azoknak, akik elvégezték az Alaptanfolyamot.
Az Alaptanfolyamot kifejezetten kezdőknek alkottuk meg, tehát egészen az alapoknál kezdjük, megbeszéljük, hogyan alakult ki a Human Design rendszer, végigmegyünk a bodygraph egyes elemein, hogy amikor legközelebb egy Human Design TestTérképet látsz, akkor már ne csak furcsa szimbólumokat, számokat és színes vonalkat láthass többé, hanem tlnyleg értsd is, hogy miről van szó.
Megnézzük mind a kilenc Energia központot egyenként, és azt is megtanuljuk majd, mit jelent, ha egy központ definált, definálatlan vagy éppen teljesen nyitott.
Ezután vegignézzük a 4 Auratípust és a jellemzőiket. Majd pedig elmélyedünk az egyes Típusokban és megbeszéljük a különböző Típusokhoz tartozó Stratégiákat is. Minden Típusnál beszélünk majd az adott Típus speciális jellemzőiről és gyakorlati példákat is veszünk majd a Stratégia alkalmazására. Végül pedig az Autoritásról fogunk tanulni, a testünk belső döntéshozó képességéről, amely segít bennünket a helyes irányba haladni az életben.
Minden fejezet végén találtok egy Tudásellenőrző tesztet, amivel ellenőrizhetitek magatokat és azt, hogy mennyire tudtatok elsajátítani az adott fejezethez tartozó leckék tananyagát.
A Human Design Akadémia online virtuális tantermét eléritek a www.HumanDesignAkademia.hu weboldalon, ahol megtaláljátok a Human Design Alaptanfolyamot.
Ha úgy érzed, hogy téged is hív ez a fantasztikus önismereti rendszer, és szeretnél elmélyülni benne, akkor várunk szeretettel a Human Design Akadémián. Tehát most nincs más dolgod, mint hogy ellátogatsz a HumanDesignAkademia.hu weboldalra, és jelentkezel az Akadémiára, regisztrálsz mint az Akadémia diákja, és ha ezt megtetted, akkor lehetőséged nyílik megnézni az első leckét teljesen ingyenesen. Várunk tehát téged is nagyon nagyon sok szeretettel, hogy együtt tanulhassunk erről a fantasztikus önismereti rendszerről, és hogy téged is a Human Design Akadémia diákjai között üdvözölhessünk.​​​​​​​
Back to Top