Your Cart

Ébreszd fel a tested öngyógyító képességét a Human Design segítségével!


Test Alkímia

9 hónapon át tartó online önismereti műhelymunka csoport

Kezdés: 2024 október

Találj haza a testedbe!


✨ 9 hónapos út

Egy különleges utazásra hívunk téged.

Egy közös utazásra, melynek során megérkezünk a testünkbe.

Krónikus testi, lelki és egyéb fájdalmainkat alkimizáljuk. Együtt.

Megismerjük, megértjük, felismerjük és megengedjük.

Megérkezünk a testünkbe.

Belakjuk a testet.

9 hónap alatt. 

💎 MEGISMERJÜK

Megismerjük a fizikai testünket, találkozunk vele, üdvözöljük, köszöntjük, mint egy régen látott ismeretlen ismerőst. Lehet, hogy sokunknak ez lesz az első alkalom, amikor tudatos felnőtt fejjel végre találkozik a saját testével. #szomatika #testtudat 

💎 MEGÉRTJÜK

Megértjük, hogyan működnek a nyitott és definiálatlan energiaközpontok a testünkben. A Human Design segítségével feltárjuk a csakráink tudatos és tudattalan működéseit, önvédelmi mechanizmusait, blokkokat és elakadásokat, amelyek eddig megakadályozták, hogy teljes életet élhessünk.

💎 FELISMERJÜK

Felismerjük, hogy azokat az önvédelmi mechanizmusokat és blokkokat, amelyek az eddigi tudatalatti működéseink eredményei és megtanuljuk meglátni azokat az önkorlátozó hiedelmeket, amelyek eddig nem engedték meg nekünk, hogy kibontakoztassuk a bennünk rejlő teljes potenciált.

💎 MEGENGEDJÜK

Megengedjük, hogy a test végre önmaga lehessen. Megtanuljuk megengedni a testünknek, hogy azt az ételt egye, azt az italt igya, azt a ruhát hordja, azt a munkát végezze, azt a hobbit gyakorolja, és azokkal az emberekkel töltsön együtt időt, akivel szeretne. 

Megengedjük magunknak, hogy végre érezzük az érzéseinket és hazaérkezünk a testünkbe. Így gyógyul meg a belső gyermekünk.

💜


Ki kalauzol téged ezen az utazáson?

kiss melinda lép projektor human design magyarul test alkímia

Kiss Melinda

5/1 Lép Projektor

HD ÉS HOLISZTIKUS COACH

A Holistar Guiding alapítójaként, Melinda már évek óta elkötelezetten kalauzolja ügyfeleit az egyéni önismereti, érzelmi intelligencia és önkiteljesedési útjukon.


Számára a Human Design egy olyan logikus és érthető keretrendszert biztosít, amely megadta neki a hiányzó elemet a saját- és a világ értelmezéséhez. “A HD rendszert nem elhinni, hanem tapasztalni és tesztelni kell, hiszen mindenki számára egyedi válaszokkal jár”. Személyre szabott coachinggal, webináriumok és kurzusok segítségével, az egyes vonalához hűen, alaposan és nagy szakértelemmel adja át számotokokra a rendszer tudását.


Krónikus fájdalmak oldása Test Alkímiával?

A saját történetem...

A különböző fájdalmak már eléggé hamar megjelentek az életemben, végigkísérték a gyerekkorom. Majd hosszas szünet után izületi fájdalmak jelentek meg, mondhatni, a semmiből. Az utolsó krónikus térdfájdalmam során eldöntöttem, ennek a végére járok, hiszen teljes életet akarok élni. Szakemberek, orvosok, gyógytornászok tanácstalan tekintetei után a kezembe vettem az ügyet és mélyen magamba néztem, a fájdalmam gyökeréhez. Ez nem volt sem rövid, se egyszerű út, de rengeteg tanulságot, bölcsességet hoztam ezáltal a felszínre. Természetesen nem hagytam figyelmen kívül a szakik nézeteit és táplálkozással is támogattam a gyógyulást, de a kulcsmomentum a szembenézés volt.


Mit találtam a gyökereknél?

A program során erre és sok másra is fény derül, hogy neked már ne kelljen évekig szenvedned, hanem hamarabb túl tudj lépni és valóban teljes életet élni. 


Várlak szeretettel,

Melinda🌷


Mit ad neked ez a program?

🤍

Segít megérteni a tested.

Megtanít meghallani a tested üzeneteit.

Lehetővé teszi, hogy elfogadd és szeresd a tested.

Segít felszabadítani a benned rejlő öngyógyító potenciált.

Segít kapcsolódni és gyógyítani a belső gyermekedet.


🤍Ha készen állsz a változásra, ha készen állsz arra, hogy megérkezz a testedbe, akkor várunk szeretettel, mert ez a program neked szól. Itt az idő, hogy végre hazatalálj a testedbe.


Velünk tartasz?

A program részletei:


Maximum létszám: 12 fő

Kezdés: 2024 októberben

Jelentkezési határidő: szeptember 15.

Ár: 333 000 Ft


A program költségét 3 részletben fizetheted (3x 111 000 Ft)

A jelentkezésed az első részlet befizetésével válik érvényessé.

🐤 Early Bird

-15% Kedvezmény


ha a teljes összeget szeptember 15-ig befizeted akkor 15% kedvezményt adunk.

Egyben előre fizetés esetén

Ár: 283 050 Ft