Your Cart

Rólunk


Ismerd meg a HumanDesign.hu csapatát!

💙

human design hungary magyar csapat

Olvasd el a történetüket és ismerj meg bennünket közelebbről!

A HumanDesign.hu története 2023. májusában kezdődött, amikor a legelső blogbejegyzés feltöltésre került az oldalra. Azóta több ezer Human Design Képlet és több száz Human Design elemzés készült el magyar nyelven.


A Human Design a jövő önismereti eszköze, egy olyan forradalmi rendszer, amely teljesen megváltoztatta az életünket, ezért szeretnénk ezt a tudást elérhetővé tenni mások számára is magyar nyelven.


A célunk az eredeti forrásanyagok, azaz a tiszta forrásfrekvencia megőrzése és hiteles közvetítése a magyar közönség számára. Ezzel a céllal a szívünkben indulunk erre az izgalmas kalandra. Velünk tartasz?

Hegedüs Melinda

6/2 Érzelmi Projektor

Alapító & HD Mentor


A Human Design Akadémia és a HumanDesign.hu alapítójaként, Melinda célja, hogy megteremtse a lehetőségét annak, hogy saját anyanyelvünkön, magyar nyelven olvashassuk és tanulmányozhassuk a Human Design rendszer tanításait.


Szívügye, hogy az eredeti Human Design tudás, a tiszta forrásfrekvencia torzításoktól mentesen, a jövő generációit segítve terjedhessen el a világban. Melinda a pszichológia, asztrológia, művészetterápia, természetgyógyászat és kínai orvoslás tanulmányai után talált rá a Human Design rendszerre, és kezdett el a rendszerben elmélyülve, a felkérésekre válaszolva elemzéseket készíteni és a rendszert oktatni.


Ha szeretnél együtt dolgozni Melindával, akkor foglalj egy időpontot az alábbi linkre kattintva! ⬇️

Kiss Melinda

5/1 Lép Projektor

HD Holisztikus Coach


A Holistar Guiding alapítójaként, Melinda már évek óta elkötelezetten kalauzolja ügyfeleit az egyéni önismereti, érzelmi intelligencia és önkiteljesedési útjukon.


Számára a Human Design egy olyan logikus és érthető keretrendszert biztosít, amely megadta neki a hiányzó elemet a saját- és a világ értelmezéséhez. “A HD rendszert nem elhinni, hanem tapasztalni és tesztelni kell, hiszen mindenki számára egyedi válaszokkal jár”. Személyre szabott coachinggal, webináriumok és kurzusok segítségével, az egyes vonalához hűen, alaposan és nagy szakértelemmel adja át számotokokra a rendszer tudását. Kövessétek Melindát az Instagramon, Facebookon és TikTokon.


Ha szeretnél együtt dolgozni Melindával, foglalj egy időpontot az alábbi linkre kattintva! ⬇️

tamás manifesztor human design magyarul

Pőcze Tamás

4/6 Érzelmi Manifesztor

HD Business Coach


Human Design Business Coach és a VertikálisVezetés.hu alapítója. Tamás a Human Design rendszerben rejlő erőt felhasználva segít neked az üzleted felépítésében és a karriered előmozdításában. Több száz ügyféllel dolgozott együtt sikeresen, segítve őket a céljaik elérésében, mint például:

  • Magas teljesítményű csapatok kialakítása
  • Innováció az iparágukban
  • Magabiztos és könnyed kommunikáció a munkahelyen
  • Hatékonyabb időgazdálkodás

Tamás autentikus coaching stílusa a nemzetközi üzleti világban szerzett vezetői tapasztalatán és az emberi viselkedés mély megértésén alapul. 

Kapcsolódj Tamással a Linkedin-en keresztül!Ha szeretnél együtt dolgozni Tamással, akkor foglalj egy időpontot az alábbi linkre kattintva! ⬇️

Várunk szeretettel!