Your Cart


Ismerd meg az egyedi energetikai tervezésedet a Human Design önismereti rendszer segítségével! Használd az ingyenes TestTérkép Kalkulátorunkat és nézd meg a HD képletedet!


human design könyv magyarul

🎁 Ingyenes e-book ✅


Fedezd fel a Test-Térképed titkait a 46 oldalas ingyenesen letölthető Human Design Akadémia tankönyvvel. Ismerd meg a Típusod, Stratégiád, Autoritásod és még sok mást is.


Típus & Stratégia

Jelenleg elérhető videók ⬇️

Ismerd meg a tested optimális energetikai működési módját! Nézd meg melyik Human Design típusba tartozol és milyen Stratégiát alkalmazva tudsz sikeres és boldog életet élni!


Hamarosan elérhető videók ⬇️

Autoritások

Ismerd meg a tested belső döntéshozó képességét! Nézd meg mi a te Human Design Autoritásod és hogyan tudsz a testedben rejlő bölcsességre támaszkodva helyes döntéseket hozni!


Energiaközpontok

Fedezd fel a tested egyedi energetikai rendszerét! Nézd meg a nyitott, definiálatlan és a definiált energiaközpontjaidat a TestTérképen és ismerd meg hogyan működnek a csakráid!


Human Design Cikkek

Tudj meg többet!

Böngészd a cikkeket és bejegyzéseket!


🙋‍♀️

Egyéni Konzultáció

Szeretnéd még mélyebben megismerni önmagadat vagy esetleg egy speciális kérdésed van a Human Design képleteddel kapcsolatban? Várlak szeretettel egyéni konzultációra, melynek során lehetőségünk nyílik felfedezni a Human Design képleted mélyebb rétegeit is. Foglalj egy időpontot és kezdjük el a közös munkát!

👋 Szia, Melinda vagyok..

A HumanDesign.hu és a Human Design Akadémia alapítójaként, a célom hogy ez a fantasztikus önismereti rendszer végre magyar nyelven is elérhetővé váljon. 6/2-es érzelmi Projektorként jelenleg fent a tetőn, madártávlatból szemlélem a dolgokat. Olvasd el a történetemet és tudj meg többet rólam és a HumanDesign.hu csapatáról! ▶️ Olvass tovább...