Your Cart
Human Design Magyarul - Mi az a Human Design kezdőknek

Mi az a Human Design?

A Human Design a jövő önismereti eszköze. Egy olyan komplex és innovatív önismereti rendszer, amelynek segítségével megismerheted a lényed egyedi energetikai működését.


A Human Design magyarul annyit tesz 'Emberi Tervezés'. Ez a fantasztikus rendszer képes megmutatni nekünk, hogyan is lettünk tervezve mi emberek mindannyian különleges és egyedi módon és hogyan működik a testünk sajátos energetikája. Megmutatja tehát, hogy hogyan is különbözünk mi emberek.


A Human Design rendszer ősi keleti bölcsességeket és modern nyugati tudományokat is magába foglalva képes pontosan megmutatni neked, hogy ki is vagy te valójában. Hogyan is lettél tervezve, te mint emberi lény.


Ehhez pedig egy tervrajzot használunk, egy úgynevezett BodyGraph-ot, mint ahogyan az asztrológiában is a radix az, amit a legtöbb esetben vizsgálunk, a Human Design rendszerben a BodyGraph vagyis a Test-Térkép lesz az, ami képes megmutatni nekünk a tested egyedi energetikai tervezését.


A Human Design rendszer egy komplex szintézis. Ősi keleti bölcsességeket és modern nyugati tudományokat foglal magában. Az ősi keleti bölcsesség hagyományai közé tartozik a kínai I'Ching (Változások Könyve), a hindu csakra rendszer, a Kabbala Életfája, valamint a keleti és nyugati asztrológia is, melyek mind a rendszer részét képezik.


Modern tudományok közül pedig többek között a neutrínók tudománya, a genetika, epigenetika és a kvantumfizika is hozzájárul a Human Design pontosságához. Mindezen tudás szintézise tehát a Human Design rendszer.


​​​​​​​Ez a szintézis létrehoz egy genetikai tervrajzot a létezésünk természetéről, amit úgy neveztek ‘Human Design BodyGraph’, ami szó szerint annyit tesz: ‘Human Design TestGráf vagy TestGrafikon’. Én ezt szeretem Test-Térképnek nevezni, mert szerintem sokkal inkább kifejezi, azt hogy miről is van szó.


A te személyes Human Design Test-Térképed, pontos térképe és egyfajta használati útmutatója tested energetikájának, az életfeladatodnak és az életutadnak. Megmutatja, hogy genetikailag hogyan lettél megtervezve és hogy a “terv alapján” miként és hogyan élhetsz sikeres és boldog életet és hogyan is tudsz kapcsolódni a világ többi részével, ahhoz, hogy optimálisan működhess. A Test-Térképed azt is megmutatja, hogyan működik a te egyedi belső irányítási rendszered, a testedbe épített belső személyes GPS-ed, ami segít megfelelő döntéseket hozni az életben.


Mindannyian, így te is azért vagy itt a Földön, hogy a saját életedet élhesd és egyéni különleges módon kifejezhesd önmagadat. Előfordult már, hogy összehasonlítottad magadat másokkal? Na és, gyermekkorodban milyen gyakran hasonlítottak össze téged valaki mással? A szüleid, tanáraid vagy a társaid?


Önmagunk összehasonlítása másokkal gyakran azt a benyomást kelti bennünk, hogy nem vagyunk elég jók. Amikor ehhez hozzáadjuk a korai gyermekkori éveink erőteljes kondicionálását, gyakran előfordulhat, hogy felnőttkorunkra gyökeresen megpróbáljuk megváltoztatni azt, akik vagyunk és megpróbálunk úgy alkalmazkodni a környezethez, hogy megfeleljünk másoknak. Ezek a tanult és felvett viselkedésminták azonban eltávolíthatnak bennünket attól a valakitől, akivé eredetileg születtünk.


Amint a Human Design rendszer segítségével megismerjük önmagunkat és elkezdjük megérteni, hogyan is működünk valójában akkor valami megváltozik. Amikor elkezdjük elfogadni a saját egyediségünket, megengedni önmagunknak, hogy azok legyünk, akinek születtünk akkor valami kinyílik bennünk és végre lazíthatunk. Egyfajta megengedő ellazulás ez. A fizikai testbe való egyfajta megérkezés érzése és élménye, hogy most végre ott vagyok, ahol lennem kell. Végre az vagyok, akinek eredetileg születtem.


Az egyre-másra rád rakódott rétegek, a külső kondicionálás és tanult minták lassan lebomlanak majd, és a személy, akivé eredetileg születtél, a belső esszenciád elkezd szépen lassan felbukkanni a rétegek alól.


A Human Design azt tanítja nekünk, hogy mindannyian egyediek vagyunk és tökéletesen tervezettek arra, hogy megtapasztaljuk életünk során azt, amiért itt vagyunk, amiért ide születtünk, tehát hogy beteljesítsük az egyedi életcélunkat.


Nincs "jó" vagy "rossz" Human Design típus. Nincs olyan hogy jó vagy rossz Human Design tervezés. Nincs olyan Test-Térkép, amelynek nagyobb esélye van a gazdagságra, a sikerre vagy a boldogságra. A Human Design azt tanítja nekünk, hogy a legteljesebb és legelégedettebb/sikeres/békés/meglepetésekkel teli életünk kulcsa az, hogy kövessük a személyes igazságunkat, kövezzük a belső Autoritásunkat és így az autentikus önmagunkkal egyensúlyban éljünk.


Ez az út azzal kezdődik, hogy megértjük, elfogadjuk és megszeretjük magunkat a saját egyediségünkkel, a saját egyedi energetikánkkal együtt. A Human Design egy praktikus útmutatót kínál arra, hogy életünk legmagasabb potenciálját élhessük és hogy sikeresen navigáljunk ezen az izgalmas utazáson, amelyet úgy nevezünk, hogy emberi élet. Készen állsz megismerni önmagadat?Ha szeretnél egyéni Human Design elemzést rendelni, foglalj egy időpontot itt!