Your Cart
human design magyarul hungary típusok generátor manifesztor projektor reflektor

Az Öt Human Design Típus

Az Human Design rendszerben öt alaptípust különböztetünk meg. Minden típus egyedi energetikai mintával rendelkezik, és saját Stratégiája van, amely megtanítja arra, hogyan tud optimális módon kölcsönhatásba lépni a világgal és kihasználni a saját energetikai adottságait.


A Human Design Típusod felfedezése, a Típusodhoz tartozó Stratégia megismerése és használatba vétele lesz az első lépés a Human Design utazásodon. Ez az, ami segíteni tud neked rátalálni az igazi életutadra és kibontakoztatni a benned rejlő képességeket és lehetőségeket a belső személyes igazságoddal összhangban.


1. A Generátorok

Az első típusba tartoznak a Generátorok, akik a fenntartható Szakrális energiájukról ismertek, amelynek segítségével hatalmas dolgokat képesek véghezvinni és létrehozni itt a fizikai síkon. Ehhez az energiához viszont csak akkor férnek hozzá, ha követik a szívüket és azzal foglalkoznak, amit valóban szeretnek csinálni. A Generátorok a világ építői, akik a fenntartható Szakrális energiáknak köszönhetően képesek a munkájuk, a szakmájuk mesterévé válni. Két alcsoportjuk van: a tiszta Generátorok és a Manifesztáló Generátorok. A Generátorok teszik ki az emberiség körülbelül 36%-át.


Nézd meg a "Ki vagyok én Generátor" című video előadásunkat!2. A Manifesztáló Generátorok 

A második típus a Manifesztáló Generátorok, a Generátorok altípusa, akik a Generátorok hatalmas energiatartalékaival és a Manifesztorok teremtési képességével is rendelkeznek. Ők a két típus keveréke, egyfajta hibrid, akik a többiekhez képest hihetetlenül gyorsan tudnak teremteni és ezért sok mindent képesek elérni a fizikai síkon.

A Manifesztáló Generátorok igazi multitasking nagymesterek és a Szakrális energiájuknak köszönhetően ők is hatalmas erőforrásokkal rendelkeznek, éppen úgy, mint a Generátorok. Számukra is fontos viszont, hogy kövessék a testük válaszát és azzal foglalkozzanak, amit valóban szívből szeretnek csinálni. A Manifesztáló Generátorok az emberiség körülbelül 30%-át alkotják.


Nézd meg a "Ki vagyok én Manifesztáló Generátor" című video előadásunkat!


3. A Manifesztorok

A harmadik típust a Manifesztorokok alkotják. Ők igazi innovátorok, akik azért vannak itt, hogy kezdeményezzenek és beindítsanak dolgokat. A Manifesztorok az intenzív jelenlétükkel és hatalmas aurájukkal képesek valóban hatást gyakorolni a környezetükre és a körülöttük lévő emberekre. Függetlenek és értékelik az önállóságot és a szabadságot. A Manifesztorok könnyedén dühbe gurulnak, ha esetleg úgy érzik, hogy valaki irányítani vagy kontrollálni akarja őket. A Manifesztorok Stratégiája az "informálás" és az, hogy hatással legyenek a környezetükre, hogy beindítsák a dolgokat maguk körül. A Manifesztorok teszik ki az emberiség körülbelül 10%-át.


Nézd meg a "Ki vagyok én Manifesztor" című video előadásunkat!


4. A Projektorok 

A Projektorok a Human Design típusok közül a legújabbak, csupán 1781 óta inkarnálódnak a Földre.

Körülbelül a lakosság 22% -át teszik ki. Éleslátó és mély intuícióval rendelkező lények, akik különleges képességgel rendelkeznek a másik emberbe való mély betekintésre. Ez adja meg nekik a lehetőséget arra, hogy meglássák mások képességeit, a bennük rejlő potenciált és az esetleges kihívásokat és blokkokat is.

Ez teszi őket hihetetlenül hasznos vezetőkké, de nem a szó tradicionális értelmében. A Projektorok inkább tanácsadó és útmutató szerepben tudják vezetni a többieket. A Projektorok azért vannak itt, hogy mások energiáit irányítsák. Az ő feladatuk az, hogy bölcsen használják az energiát, és új munkamódszereket tanítsanak az emberiségnek a jelenlegi átmenet időszaka alatt.


Nézd meg a "Ki vagyok én Projektor" című video előadásunkat!


5. A Reflektorok

Az utolsó és egyben legkülönlegesebb típust a Reflektorok alkotják, akiket azért nevezünk így, mert ők azok, akik reflektálnak, azaz tükrökként funkcionálnak. Nekik a szerepük az, hogy visszatükrözzék a többiek energiáját, hogy megmutassák, hogyan is állunk egyénként és kollektíven társadalmilag. A Reflektorok érzékenyek és bölcsek, és képesek mintát venni az őket körülvevő emberek auráiból és a környezetükből is. Ez a rugalmas és mintavételező aura ajándékozza meg őket azzal a képességgel, hogy képesek mélyen megérteni másokat, mintha ők maguk is teljesen azonosulni tudnának a másik személlyel vagy csoporttal. A Reflektor típusba csupán az emberiség körülbelül 1%-a tartozik.


Nézd meg a "Ki vagyok én Reflektor" című video előadásunkat!
Te melyik Human Design típusba tartozol?

Gyere és oszd meg velünk a Facebook csoportban! 


Ha szeretnél egyéni elemzést rendelni, foglalj egy időpontot itt!